Pup van ons


 

Bij mama slapen

Onze pups worden in huiselijke kring geboren en maken zo kennis met de dagelijkse bezigheden van een huishouden met drie kleine kinderen. Hier bij ons in de woonkamer zullen we ze samen met hun mama liefdevol verzorgen. Vanaf de leeftijd van drie weken starten we stapsgewijs met hun socialisatie, dit om niet te veel prikkels tegelijk te geven. We laten ze kennis maken met andere honden, andere mensen en kinderen, gaan ze mee met de auto, zien ze fietsers en tractoren, gaan ze mee naar school, etc. Dit is de tweede fase van een pup en erg belangrijk om de pup een zo evenwichtig en stabiel mogelijk karakter te laten vormen. Wanneer de pups vier weken oud zijn, zullen we ze leren om in de bench te slapen en starten we met de zindelijkheidstraining. Op deze manier leert de pup dat een bench niet iets engs is, maar een veilig plekje, waarin ze zich terug kunnen trekken en hun behoefte daarbuiten mogen doen. 

Met de leeftijd van 8-9 weken oud mogen onze pups naar hun nieuwe families, maar niet voordat ze regelmatig nagekeken zijn door onze dierenarts van Dierenkliniek De Ottenhorst te Terneuzen. Ze worden ontwormt volgens schema, gevaccineerd en gechipped. Alle pups krijgen een Europees Paspoort met daarin hun vaccinatie en ontwormingen. Ook krijgen ze een stamboom mee van de Raad van Beheer, waarop zij met hun ouders, grootouders en overgrootouders vermeld staan, te samen met hun eigen DNA-profiel.

Heeft u interesse in een pup van ons? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. U als toekomstig baasje nodigen wij graag bij ons thuis uit, waar we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met elkaar kunnen maken en u al uw vragen kunt stellen over uw toekomstige Rhodesian.

Al onze nestjes worden gefokt volgens de VerenigingsFokregelement van de FCI, de Raad van Beheer Nederland en de Rhodesian Ridgeback Club Nederland. Wij hebben een NO KILL voor ridgeloze pups. Voor al onze pups geldt een levenslange support van ons als fokker.
 

Legend okt 2015 week 5 a