Verwacht

Stamboom / Foto's / Stand / Logboek

 

Met trots stellen wij u voor aan ons komend nestje
in het voorjaar van 2018

Gotta Catch'Em All

 

de mama
OHINIYA Shees Every Little LegenD

Satinka     Satinka     Satinka

Dit zal het eerste nestje worden voor onze Satinka, of te wel OHINIYA Shees Every Little LegenD. Deze ontdeugende en super lieve rakker is de dochter van onze Kira en de reu N'Gai Zamu Camarro Venguance en komt uit een Australische en Engelse bloedlijn die al vele kampioenen heeft voortgebracht zoals CH Gunthwaite Action Man. Met haar komt veel voor ons samen en wij hopen met onze kleine kokette Satinka ons doel voort te zetten. Meer informatie over Satinka vind u HIER.

de papa
Villagedogs Mystic Rhett Buttler

Teaser     Teaser      Teaser

De vader is niemand minder dan Villagedogs Mystic Rhett Buttler aka Teaser. Teaser is een schat en bovendien nog mooi ook. Met zijn uitmuntende gangwerk en atletische lichaam met uitmuntende borst steelt hij de show. Bovendien heeft hij een indrukwekkende afstamming. Zuid Afrikaanse en Amerikaanse bloedlijnen komen bij hem samen en gaan terug naar de roots van de Rhodesian Ridgeback. Zo komt de uit Amerika afkomstige Zuid Afrikaanse en Zimbabwaanse Multi-BIS kampioen Globe's Roving Red Regent "Clay" voor in zijn stamboom. Voor meer informatie over Teaser klikt u dan HIER.

Bent u geïnteresseerd in een pup van ons, neemt u dan gerust contact op via mail of telefoon. Wij nodigen u, als toekomstige eigenaar, graag uit bij ons thuis voor een oriënterend gesprek, zodat we weten wat u zoekt in een pup en wij u kunnen uitleggen wat wij te bieden hebben. 

Tot ziens!